Samsun'da 'Kalp' için pedal çevirecekler!

TAKİP ET

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği tarafından 'Kalbin İçin Pedalla Geleneksel Dünya Kalp Günü Bisiklet Turu' konulu etkinlik düzenlenecek.

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği tarafından “Kalbin İçin Pedalla Geleneksel Dünya Kalp Günü Bisiklet Turu” konulu etkinlik düzenlenecek. 

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği'nden yapılan açıklamada; "01 Ekim 2017 (Pazar) tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kalbin İçin Pedalla Grubu, Salcano ve Türk Kardiyoloji Derneği işbirliği ile “Dünya Kalp Günü” ne dikkat çekmek amacıyla 32 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan “Kalbin İçin Pedalla Geleneksel Dünya Kalp Günü Bisiklet Turu” nun Samsun ayağı Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği tarafından organize edilmektedir.

01 Ekim 2017 tarihinde 10.00’da Çobanlı Halk İskelesi’nden başlayacak olan bisiklet turu; Çobanlı Halk İskelesi’nde gerçekleştirilecek olan basın açıklamasının ardından Kurupelit Marina’ya kadar devam edecek ve Çobanlı Halk İskelesi’ne dönüş sağlanmasının ardından son bulacaktır.Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır." denildi. 

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği