Samsunlular 'SMS ile bağış' istiyor

TAKİP ET

Samsun Valiliği tarafından Banka hesap numaraları verilerek başlatılan 'Samsunspor'a yardım kampanyası'na Samsunlular 'SMS ile bağış' yoluyla yardım edilmesini istediler.

SMS BAĞIŞ HATTI KURULSUN

Samsun Valiliği tarafından başlatılan 'Samsunspor'a yardım kampanyası' çığ gibi büyürken, Samsunlulardan anlamlı bir çağrı geldi. SMS ile Bağış yapılması için Samsun Valiliğinin bu konuda çalışma yapmasını isteyen vatandaşlar; 'SMS ile bağış yapmak çok kolay ve hızlı bir yöntem. Bu konuda valiliğimizden acil bir SMS bağış hattı kurmasını bekliyoruz. Bu çalışma yapılırsa maddi olarak çok daha büyük kazanımlar elde edileceğine inanıyoruz.' dediler.

KAMPANYAYA DESTEK BÜYÜR
Samsunspor için bağış yapmak isteyenlerin cep telefonundan atacakları mesajlarla milyonlarca insana ulaşılacağını belirten Samsunlular; 'Bu yöntem çok etkili bir yöntem. Üstelik sadece Samsun'dan değil, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafından Samsunsporumuza ciddi desteklerin geleceğine inanıyoruz. Bir de evinde hasta olup dışarıya çıkamayan ancak samsunspor sevgisi üst düzeyde olan insanlarımızı da bu sayede yardım etme fırsatını vermiş olacağız.' diye konuştular.

Kaynak:Meydannet