Samsunspor 20 Ocak Anıtları açılıyor, Başkan Yıldırım teşekkür etti

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 20 Ocak Çarşamba (yarın) Millet Bahçesi'ne yapılan Samsunpor Anıtı ile 19 Mayıs Stadı önünde yapılan Samsunspor 20 Ocak Anıtı'nın açılışına katılmak üzere Samsun'a geliyor.

Türk futbolunun en acı günü anısına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Samsunspor Anıtı yarın düzenlenen törenle açılacak. Millet Bahçesi’ndeki tören, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile yapılacak.
Havza ilçesinde 20 Ocak 1989 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör, futbolcular ve otobüs şoförünün anısına Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’ne yaptırılan ‘Samsunspor Anıtı’nın açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla yarın yapılacak. Saat 11.00'de yapılacak törenle kazada hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomiç ve otobüs şoförü Asım Özkan anılacak. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise konuyla ilgili olarak, "20 Ocak 1989’da ülkemizi yasa boğan trafik kazasında kaybettiğimiz Samsunspor’umuzun 5 evladının ölüm yıldönümünde onları ölümsüzleştirmek adına yaptırdığımız ve yarın açılışı yapacağımız 20 Ocak Anıtımız tüm Samsun'a hayırlı uğurlu olsun. Ruhları şad mekanları cennet olsun.
5 şehit evladımızın ölüm yıldönümü için yaptırdığımız anıtımızın açılışına katılarak bizleri onurlandıracak olan Gençlik Spor Bakanımız Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Samsun Büyükşehir Belediye Bşk. Mustafa Demir'e, Protokol üyelerine ve Samsunspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz." paylaşımını yaptı.

Samsunspor 20 Ocak Anıtları açılıyor