Samsunspor Altay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

TFF 1. Ligin 18'inci haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşacak olan Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Karşılaşmayı hakem Murat Erdoğan'ın yönetecek ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

Pazar günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Altay mücadelesini Antalya bölgesinden üst klasman hakem Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Ali Can Alp yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Barkın Kara görev alacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Takımımız, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Altay maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma, 8’e 8 jokerli oyun, kenar atak, orta ve şut çalışmasının ardından son buldu.

64. RANDEVU
Bu arada Samsunspor ligin ilk yarısını 33 puanla 3. sırada bitirirken, Altay ise 32 puanla hemen Samsunspor’un arkasında 4. sırada devreyi tamamlamıştı. 2 takım daha önce Samsun'da toplam 29 kez karşı karşıya geldi. Samsun’da oynanan maçlarda galibiyet sayısında ev sahibi takımın yarı yarıya üstünlüğü bulunuyor. Kırmızıbeyazlılar Samsun’da 14 maç kazanırken, Altay ise 7 kez galibiyet sevinci yaşadı. Samsun’da oynanan 8 maçta ise 2 takım sahadan 1’er puanla ayrıldı.
Altay ve Samsunspor, 24 Ocak Pazar günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda 64. randevuya çıkarak, kozlarını paylaşacaklar.

Samsunspor Altay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda