Samsunspor Antalya'da son idmanını yaptı

TAKİP ET

Yarın Antalyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor yorucu bir yolculuk sonrası Antalya'da son idmanını yaptı. Perşembe akşamı saat 21.20 uçağıyla Altalya'ya gitmek isteyen kafilemiz büyük bir sürprizle karşılaştı.

Perşembe akşamı saat 21.20 uçağıyla Altalya'ya gitmek isteyen kafilemiz büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara'dan gelecek olan uçak kalkış öncesi pist başında iki kez arıza yapınca uçuşlar rotarlı gerçekleşti. Arıza yapan uçak değiştirildi ve uçak Samsun'a 23.45'de gelebildi. Takımımız bu uçakla Ankara'ya uçtu. Daha sonra Antalya'ya gidildi. Kafilemiz Antalya'ya sabah saat 04.00 sularında inebildi ve konaklayacağı Crowne Plaza Otel'e yerleşti.



Bugün ise maçın son idmanını Antalyaspor tesislerinde yaptı. Düz koşu ile başlayan idmlan 5'e 2 orta oyunu ile sürdü. Kalecilerin ayrı çalıştığı idman kısa koşularla son buldu. Teknik Direktörümüz Erhan Altın oyuncuları ile idman öncesi bir süre toplantı yaptı. İdmanı Antalya'da TFF toplantısında bulunan Başkan Vekilimiz Recep Hun ve Adem Soycan'da izledi.



İdman öncesi daha önce Samsunspor'da forma giyen ve şu anda Antalyaspor için mücadele veren Adem Alkaşi ile Lokman Gör, eski takım arkadaşlarını ziyaret etti.  





Antalyaspor Samsunspor maçı canlı izle

Antalyaspor Samsunspor maçı sonucu

Antalyaspor Samsunspor maçı kaç kaç bitti

Antalyaspor Samsunspor maç sonucu

Samsunspor Antalyaspor maçı canlı izle

Samsunspor Antalyaspor maç sonucu

Samsunspor Antalyaspor maçı kaç kaç bitti

Antalyaspor Samsunspor maçı canlı izle