Samsunspor Bandırmaspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkıyor

TAKİP ET

TFF 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor 2. yarının açılış maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak. Mutlak 3 puan parolasıyla iyi bir açılış yapmak isteyen Samsunspor, yeni transferleri ile birlikte güzel bir oyun ortaya koyarak sahadan galip ayrılmak istiyor.

Bandırmaspor- Samsunspor Maçı Ne Zaman, saat kaçta ve Hangi Kanalda!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor 2. yarının açılış maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak. Mutlak 3 puan parolasıyla iyi bir açılış yapmak isteyen Samsunspor, yeni transferleri ile birlikte güzel bir oyun ortaya koyarak sahadan galip ayrılmak istiyor.

Samsunspor Antalya kampı sonrası deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı için Balıkesir'e geçti.

TFF 1. Lig’in 17. haftasında Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Bandırmaspor – Samsunspor karşılaşması 15 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.

Her iki takımında mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı karşılaşma öncesi ev sahibi ekip Bandırmaspor 14 puanla 14. sırada yer alırken Samsunspor 11 puan ile 17. sırada bulunuyor.

Samsunspor Teknik Direktör Osman Özköylü’nün görev vereceği yeni transferlerin de sahne alması beklenen ikinci yarının ilk maçı Samsunspor Bandırmaspor maçı canlı olarak TRT AVAZ ekranlarından yayınlanacak.