Samsunspor Boluspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın var mı?

TAKİP ET

Spor Toto 1'inci Lig´in 17´inci haftasında Yılport Samsunspor kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

Yılport Samsunspor, Çarşamba günü kendi sahasında karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

15 Aralık Çarşamba Günü saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenmanda MKE Ankaragücü maçında oynayan oyuncularımız dinlenirken, diğer oyuncularımız ise ısınma hareketleri, pas çalışması, 4’e 4 jokerli oyun, 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 çalışma ve 5’e 5 dar alan çalışması yaptı.

Son dönemde iyi bir çıkış yakalayan ve 2-0'lık Ankaragücü galibiyetinin ardından Kırmızı Beyazlı ekip Boluspor'u da yenip liderlik yolunda emin adımlarla yürümek istiyor. 

BEYPİLİÇ BOLUSPOR MAÇININ HAKEMİ SARPER BARIŞ SAKA
Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında kendi sahamızda karşılaşacağımız Beypiliç Boluspor maçını Sarper Barış Saka yönetecek.
Çarşamba günü saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Beypiliç Boluspor maçını hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Ali Can Alp yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yusuf Aydın görev alacak.

Samsunspor Boluspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın var mı