Samsunspor Bursaspor maçı canlı yayın saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor, bu akşam saha ve seyircisi önünde Bursaspor'u konuk ediyor. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından saat 19:00 da canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor, bu akşam saha ve seyircisi önünde Bursaspor'u konuk edecek. Her açıdan büyük önem arzeden karşılaşmada rakibini mağlup ederek ilk 6 umutlarını güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı.
Spor Toto Birinci Ligi'nde 24'ncü hafta Samsun'da açılıyor. Son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor, bu akşam saha ve seyircisi önünde Bursaspor'u konuk edecek. Her açıdan büyük önem arzeden bugünkü karşılaşmada rakibini mağlup ederek ligde ilk 6'nın içinde yer almak isteyen kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik puan mücadelesi saat 19.00 da oynanacak. 
Tam 6 maç sonra evinde Altınordu’yu mağlup ederek moral bulan Bursaspor ise sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak düşme hattından kurtulmak amacında. Yeni transferleri ile güçlenen kırmızı beyazlılar, Bursa ekibi karşısında her hangi bir sürpriz yaşamak istemiyor. Büyük çekişmeye sahne olacak bu zorlu karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yiğit Arslan yönetirken, Mehmet Ali Akkor ve Anıl Usta da yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Bursaspor maçı muhtemel  11'i belli oldu
Samsunspor'un bu akşam oynayacağı zorlu Bursaspor maçı muhtemel on biri belli oldu. Teknik direktör Fuat Çapa yeni transfer Kayamba'yı büyük olasılıkla ilk 11'de sahaya sürecek. 

Bursaspor karşılaşmaya takımını şu on birle sahaya çıkarması bekleniyor;  

SAMSUNSPOR 
--------------------
NURULLAH 
ALAADDİN 
SONER 
BATEAU 
YUNUS 
OSMAN
HASAN
YASİN 
FOFANA
KAYAMBA 
TOMANE

Kaynak: Samsunhaber.com - Özgür KALANBAK
 

Samsunspor Bursaspor maçı