Samsunspor'da Ange-Freddy Plumain ve Guy Serge Cedric Yameogo idmanda

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, 4 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana yeni transferler Ange-Freddy Plumain ve Guy Serge Cedric Yameogo da katıldı.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan idman, koordinasyon ile ısınma, 5’e 2 top kapma ve dayanıklılık koşusunun ardından son buldu.  4 günlük iznin ardından yapılan antrenmana yeni transferler Ange-Freddy Plumain ve Guy Serge Cedric Yameogo da katıldı. 

Ange-Freddy Plumain kimdir?
Ange-Freddy Plumain (2 Mart 1995, Paris), kariyerini Samsunspor'da sürdürmekte olan Guadeloupe asıllı Fransız futbolcu.
Futbola doğduğu şehir Paris'in takımı olan Saint-Denis Cosmos'ta 2004 yılında başlayan Ange-Freddy burada geçirdiği dört yılın ardından Lens'in altyapısına transfer olmuştur. Burada bir dört yıl daha eğitim alan futbolcu 2012'te ilk profesyonel sözleşmesini imzalamış ve ilk resmî maçına Chamois Niortais'ye karşı 5 Ekim'de çıkmıştır. 


Ange-Freddy, Lens'te geçirdiği bir sezonun ardından Fulham'a geçmiş yapmış, iki sezon Professional Development League kadrosunda yer aldıktan ve üçüncü sezonunu Red Star'da kiralık geçirdikten sonra 2016'dan itibaren sırasıyla Sedan Ardennes, Quevilly-Rouen, Hapoel Hadera ve Beytar Yeruşalayim formalarını giymiştir. 2020-21 sezonu başında ise Samsunspor'a transfer olmuştur.
2010 yılında 16 yaş altı, 2012 yılında ise 18 yaş altı Fransa millî takımlarında kendine yer bulan futbolcu 2012'den itibaren millî takımlardan davet almamıştır.

Guy Serge Cedric Yameogo kimdir?
Guy Serge Yaméogo, kariyerini Samsunspor'da sürdürmekte olan Fildişi Sahilli futbolcu.


Profesyonel kariyerine 2017-18 sezonunda ülkesinin takımı Williamsville'de başlayan Guy Serge, 2019-20 sezonunun ortasında Slovenya ekiplerinden Tabor Sežana'ya transfer olmuştur. Burada geçirdiği yarım sezonun ardından ise 2020-21 sezonu başında Tabor Sežana'nın bonservis geliri rekoruyla Samsunspor tarafından transfer edilmiştir.

Kaynak: wikipedia

AngeFreddy Plumain