Samsunspor'da devir teslim: İlk toplantı!

TAKİP ET

Samsunspor'da İsmail Uyanık, dün bir araya geldiği yönetim kurulu ve divan heyetinden görevi devraldı ve ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi.

Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimli kongrenin ardından yeniden Samsunspor Başkanı seçilen İsmail Uyanık, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen devir teslim töreninin ardından ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Samsunspor'un yeni yönetimi ve divan kurulu, dün düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlk toplantıyı beraber yapmayı uygun gördüklerini belirten Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Bugün ilk toplantımızda divan heyetimizle birlikte olmayı uygun gördük" dedi.

'GÜVENENLER MAHÇUP OLMAYACAK!'

Hiç ara vermeden çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan İsmail Uyanık, "Kongremize gelen herkese teşekkür ederim. Katılımcılara kongreden sonra teşekkür etme imkanı bulamadım. Bundan dolayı çok üzgünüm. Onu telafi etmek istiyorum. Kendi adıma telafi etmek istiyorum. Onların dokunmaları, sarılmaları, göz göze gelmemiz zorlu süreçte bize ciddi bir motivasyon sağlayacak. O eksikliği gidereceğim. Onlardan bir alacağım var. Onların da benden alacakları var. Bugün ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Divan kurulu üyeleri önderliğinde toplandık. Toplantı ardından işbaşı yapacağız. İşimiz çok fakat umudumuz da çok. Bize güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Gazamız mübarek olsun" diyerek, şehrin onlara olan güveni boşa çıkarmamak için aynı azim ve hırsla çalışacaklarını belirtti. Samsunspor'u şirketleştirme çalışmalarına ara vermeden başlayan yeni yönetim, dünkü toplantıda izlenecek yol haritasını belirlemek için toplantı gerçekleştirildi.  Samsunspor'un önünde şuan görünen en büyük engellerden birisi olan yabancı ve yerli futbolcu alacaklarından dolayı ceza alma durumu ve transfer yasağı konusunda da çalışmaların başladığı belirtilirken, bir yandan da şirketleşme sürecinin hızlandırıldığı öğrenildi.

Kaynak; samsungazetesi