Samsunspor'da işler yolunda

TAKİP ET

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Erzincanspor ve Trabzonspor maçlarına oranla Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımının daha iyi bir futbol ve mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, takım olarak Fatih Karagümrük karşılaşmasında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, "24 Erzincanspor ve Trabzonspor maçlarına oranla bu müsabakada oyuncularım sahada kendilerinden daha emin ve başarılı bir performans ortaya koydular" diye konuştu.

BOL BOL HAZIRLIK MAÇI

Teknik direktör Taner Taşkın, "Üçüncü kamp döneminde daha çok yeni sezonda oynatacağım teknik ve taktik üzerine çalışmalar yapacağız. Bu süreçte en az 5 tane hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz. Güçlü bir rakiple oynadık. Oyun sistemimiz yavaş yavaş oturuyor. Sahanın her yerinde rakibe pres yaptık. Hızlı hücumlar yaptık. Ancak özellikle ikinci bölgede pas yüzdemizi artırmalıyız" dedi.

 EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ

Bu kadar çok yeni oyuncunun olduğu bir takım olduğumuz için eksiklerimiz var ama bunları her geçen gün azaltıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Taşkın, "Üç gün ara verdiğimiz kamp için yeniden Erzurum’da çalışmalara başlayacağız. Erzurum’da fizik, kuvvet, güç ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma dönemi geçirdik” diye konuştu. 

Kaynak; samsun haber