Samsunspor'da maç günü

TAKİP ET

Samsunspor'un hazırlık maçları serisi bugün Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasıyla devam edecek. Bugün saat 17.00'de Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Tesisleri'nde oynanması planlanan müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı.

Samsunspor’un hazırlık maçları serisi bugün Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasıyla devam edecek. Bugün saat 17.00’de Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Tesisleri’nde oynanması planlanan müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı.Teknik direktör Taner Taşkın bu tür hazırlık maçları sayesinde takımdaki uyum sorununu yatıklarını ve yeni sezonda oynatmak istedikleri sistemi de uyguladıklarını dile getirdi.

İSHAK İLK KEZ 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, “Birbirinden yetenekli ve bol alternatifli bir kadro kurduk. Takım içinde büyük bir rekabet var. Bu rekabet takıma olumlu yansıyacak. Taraftarlarımızın beklediği, görmek istediği ve izlemekten zevk aldığı bir tamı olarak Erzurum’dan döneceğiz” dedi. Teknik direktör Taner Taşkın’ın son transfer İshak Doğan’ı ilk 11’de oynatması bekleniyor.

Kaynak; samsun haber