Samsunspor'da son dakika... İşte yeni sportif direktörü

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü yeni sezon öncesinde sportif direktörlük konusunda anlaşmaya varamadığı Önder Özen'den sonra ibreyi Reşat Çağan'a çevirdi. Tecrübeli isimle büyük oranda anlaşıldığı ifade edildi.

Samsunspor'da sportif direktör konusu büyük oranda netleşti. Önder Özen ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlanamaması üzerine yeni arayışlara giren Kırmızı Beyazlılar, Reşat Çağan isminde karar kıldı.

BAŞKAN UYANIK, BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık'ın İstanbul'da bir araya geldiği tecrübeli isimle büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı bir kaç noktada görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

ÇAKIR: PRENSİPTE ANLAŞTIK

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır yaptığı açıklamada, "Önder Özen ile yaptığımız görüşmeler malesef olumlu sonuçlanamadı. Bizde başka isimlere yöneldik. Bu isimlerin arasında da Reşat Çağan vardı. Kendisi çok tecrübeli bir isim. Prensipte anlaşma sağladık" dedi.

REŞAT ÇAĞAN KİMDİR?

Manchester United ve Ajax'ta sportif direktörlük ve menajerlik üzerine eğitimler almış olan Reşat Çağan, sırasıyla Gençlerbirliği, Ankaragücü, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor ve Eskişehirspor takımlarında Sportif direktör ve menajerlik görevleri yaptı. Aynı zamanda futbol hakemliği de yapmış olan Reşat Çağan, milli takım forması da giydi. Beşiktaş'ın 100. yılda Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım Demirören’in danışmanlığı, Yıldırım Demirören başkan olduğu zaman ise İzleme Komitesi’nin başında yer aldı. 2 Ağustos 2012 tarhinde Beşiktaş Futbol Takımları Sportif Direktörlüğü’ne getirilmişti.  

Kaynak; samsungazetesi