Samsunspor'da yeni dönem: Teknik Direktörü Taner Taşkın!

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevi için anlaştığı Taner Taşkın ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Türkiye'de alt liglerde 2 kez şampiyonluk yaşamış ve geçmişte Samsunspor'da antrenörlük görevi yapmış olan Taner Taşkın yeni sezon öncesinde Samsunspor Teknik Direktörü oldu.

İMZALAR ATILDI

Kırmızı Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde Taner Taşkın ile imza töreni düzenledi. İmza törenine Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve Eski futbolculardan Ercan Koloğlu katıldı. Taşkın kendisini 1 yıllığına Samsunspor Teknik Direktörü yapan imzayı attı.  'HEDEFİM ŞAMPİYONLUK' Samsunspor'da imza töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Taşkın, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yabancı olduğum bir camia değil. Burada daha önce yardımcı antrenörlük görevinde bulundum. İnşaallah bu birlikten şampiyonluk çıkacaktır. İsmail Uyanık'ın yeniden dönmesiyle beraber şehirdeki enerji kaybının gittiğine inanıyorum. Onun rüzgarıyla buralara geldik. İnşallah kendi ve ekibimin adına başkanımızla burada çalışmanın çok faydası olacağına inanıyorum. Daha evvel çalıştırdığım takımlarda şampiyonluk yaşadım. İnşaallah 3'üncü apoleti de burada takmak istiyorum" dedi.

'DAHA ÖNCE ÇIRAKLIKTI ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİM'

En şanlı şampiyonluğunu Samsunspor'da yaşayacağını söyleyen Taşkın, "Zor bir görev aldık. Camianın büyüklüğünü biliyorum. İnşaallah bu stresi birlikte kaldıracağız. Daha önce burada çıraklığımı yaşadım. İnşaallah şimdi de Ustalığımı yaşayacağım. Bu konuda da hepinizden desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

'BU LİGİN OYUNCULARINI ALACAĞIZ'

Transferler hakkında da üstü kapalı açıklamalarda bulunan Taşkın, "Samsunspor'da Ercan Koloğlu, Cenk İşler, Celil Sağır ve Serkan Aykut'un oluşturduğu bir oyuncu havuzu var bunların haricinde benim de önereceğim isimler var. Bu lig çok zor bir lig. Bu ligi tanıyan bilen oyuncular alacağız. Çünkü bir hafta Amedspor'la maç yapacağız diğer tarafta başka bir ile gideceğiz sentetik çimde oynayacağız. Buralara yukarılardan oyuncu getirip alışmasını bekleyemeyiz. Ancak, yönetimimizle de konuştuk 3 adet özel oyuncuyu takımımıza fayda sağlaması için kadromuza katacağız" ifadelerini kullandı Öte yandan, Taşkın'ın yardımcıları arasında Cenk İşler'in haricinde 4 kişinin daha yardımcı antrenör olarak görev yapacağı belirtildi.

Kaynak; samsungazetesi