Samsunspor Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına vardı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Ersan Parlatan ile prensipte anlaşma sağladı. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Ersan Parlatan ile prensipte anlaştıklarını resmi bir durumun henüz olamadığını söyledi.

Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada;"Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Ersan Parlatan ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır. Atakaş Hatayspor, Göztepe A.Ş. ve son olarak İttifak Holding Konyaspor’da İlhan Palut’un yardımcılığını yapan Ersan Parlatan’ın ekibinde 1 İtalyan Yardımcı Antrenör, 1 İtalyan Kondisyoner ve 1 Alman Kaleci Antrenörü de yer alacaktır. Kulübümüz ayrıca 1 Türk Kaleci Antrenörü, 1 Türk Kondisyoner ve 4 Analizci ile de sözleşme imzalamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız."

3 Haziran 2022 tarihte yapılan açıtlamada ise; Yılport Samsunspor'un yeni sezon hedefleri doğrultusunda daha önce prensipte anlaştığı Ersan Parlatan ile görüşmeler son buldu.
Kırmızı Beyazlılar, yeni sezon hedefleri doğrultusunda daha önce prensipte anlaştığı Ersan Parlatan ile görüşmeler sonlandı.
Kulüp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Daha önce prensipte anlaştığımız Ersan Parlatan’ın çalıştırmakta olduğu kulübü ile olan sorunlarını çözememesi nedeniyle görüşmelerimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Davetimizi kabul ederek İstanbul’a gelen ve karşılıklı görüştüğümüz Ersan Parlatan’a teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Samsunspor Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına vardı