Samsunspor - İstanbulspor Maçı Ne Zaman, Canlı Yayın Olacak mı!

TAKİP ET

Yılport Samsunspor'un 17 Ekim Cumartesi günü saat 13.30 da evinde oynayacağı İstanbulspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

TFF Birinci Ligi'nde heyecan hafta sonu oynanacak müsabakalarla kaldığı yerden devam edecek. Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Yılport Samsunspor, 17 Ekim Cumartesi günü sahasında lig lideri İstanbulspor'u konuk edecek. 
Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, tek hedef 3 puan olarak açıklandı. Taraftarların merakla beklediği, Yılport Samsunspor'un cumartesi günü evinde oynayacağı İstanbulspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak .

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yılport Samsunspor'da İstanbulspor maçının hazırlıkları sürüyor.  Cumartesi günü saat 13.30'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu müjdeli haber ise kovid-19 nedeniyle stadyumlara giremeyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda büyük sevinç yarattı. Samsunspor'un tek hedefi ise ligde oynanacak 5. hafta karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak.

Samsunspor İstanbulspor Maçı Ne Zaman