Samsunspor ligi galibiyet ile bitirdi! Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, ligin son maçını deplasmanda Tuzlaspor ile oynadı. Kırmızı-Beyazlılar karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Eyüp Stadyumu'nda oynanan müsabakada 3 puana ulaşan taraf 4-2'lik skorla Samsun temsilcisi oldu.
Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Antonio Tomane (2), Polat Yaldır ve Moryke Fofana kaydetti. Tuzlaspor'un biri penaltıdan Ahmet Yazar ile bulduğu 2 gol müsabakadan puan almak için yeterli olmadı. Bu sonucun ardından Samsunspor sezonu 51, Tuzlaspor ise 49 puanla kapattı.
Uyar: İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor hedeflerine ulaşır
Teknik Direktör Yücel Uyar, deplasmanda 4-2 kazandığımız Tuzlaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Sezonu galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Yücel Uyar, “İki tarafın da ne skor ne de puan amacı vardı normal bir prestij maçıydı. Alternatif takımlarla oynadık. Biz de yaklaşık 8 tane performans oyuncumuz, 25 maçın üzerinde oynayan oyuncumuz yoktu. Akademiden az süre almış arkadaşlarla oyuna çıktık. Beklediğimiz gibi gitti. Tuzlaspor 5 değişiklikle dengeyi kurdu diyebiliriz. Ama bizim farkı açabileceğimiz pozisyonlar da oldu. Oraları iyi geçiremedik. Samsunspor’un bu sezonki hastalığı çok gol kaçırmasıydı. Bugün oyuncularımız üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Sezon bitti. İnşallah önümüzdeki sezon Samsunspor hedeflerine ulaşır. Bu sene başarmadığımızı önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkarak şehrimizi Samsunsporluları mutlu ederiz” dedi.

Samsunspor ligi galibiyet ile bitirdi Samsunspor puan durumu