Samsunspor maçının biletleri satışa çıktı!

TAKİP ET

Samsunspor'un pazar günü saat 19.00'da oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçının biletleri satışa çıktı. Taraftarlar hem passolig sitesi hemde, bilet satış noktalarından kağıt biletde dahil olmak üzere satın alabilecekler

Pasolig üzerinden dün başlayan satışların ardından, bugünde kağıt bilet satışları başladı.

TÜM STORE'LARDA...

Samsunspor'un pazar günü saat 19.00'da Sancaktepe Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için kağıt biletlerde satışa çıktı. Passolig'in resmi stesinden passolig karta yükleme yapılırken, kağıt biletler ise bilet satış noktalarından temin edilebilecek. Bu anlamda bilet satış noktaları şu şekilde; Çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 09.00 ile 18.00 arası 56'lar Store'un bir gişesinde passolig, diğer gişede ise kağıt bilet satılacak. Yine aynı saatlerde Yabancılar Pazarı Store'da ise sadece kağıt bilet satışı yapılacak. Dİğer günlere ek olarak cumartesi günü de, stadyumda bir gişede kağıt bilet, bir gişe de pasolig satışı yapılarak hizmet verilecek.

'SON GÜNE BIRAKMAYIN'

Samsunspor'un asıl bilet satışlarında ise her zaman olduğu gibi pazar günü patlama yaşanacak. Gişelerde pazar günü oluşacak yığılmayı ve yoğunluğu engelleyebilmek için pazar günü saat 10.00'dan itibaren 56'lar Store'da 2 kağıt bilet gişesi, bir pasolig gişesi, stadyumda ise 9 kağıt bilet gişesi ve 1 pasolig gişesi yer alacak. Her ne kadar bilet satış gişelerinde çalışan sayısı artırılarak önlem alınsada, yönetim taraftarların bilet alım işlemlerini son güne bırakmamalarını istedi.

Maçta bilet fiyatları ise şu şekilde;

Vip Protokol Tribünü:

100 TL Batı Alt:

20 TL Doğu Alt (Maraton):

15 TL Doğu Üst (Maraton):

10 TL Güney-Kuzey Kale Arkası Tribünler: 5 TL

Kaynak; samsungazetesi