Samsunspor Menemenspor ile bugün karşı karşıya geliyor

TAKİP ET

Samsunspor - Menemenspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? TFF 1. Lig

TFF 1. Lig'de heyecan devam ediyor. Samsunspor ile Menemenspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Samsunspor - Menemenspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Samsunspor, play off yolunda bugün sahasında çok kritik bir maça çıkıyor. Kırmızı beyazlılar, saat 16.00 da oynanacak zorlu müsabakada Menemenspor ile karşı karşıya geliyor.

Samsunspor – Menemenspor Maçında O İsimler Yok! İşte Muhtemel Kadro Yılport Samsunspor’un evinde karşılaşacağı Menemenspor maçında eksikler belli olduç
Samsunspor’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan sakatlıkları bulunan Ali Kılıç, Alaaddin Okumuş ve Vukan Savicevic, kart cezalıları Nurullah Aslan ve Ali Ülgen ile izinli olan Erald Çinari, Nasadoge Menemenspor maç kadrosunda yer almayacaktır. Salı günkü antrenmanda omzundan sakatlanan Tallo ve hasta olan Fofana, dün takımla birlikte antrenmanlara katılmış olup, bugünkü kadroda yer alacaklardır.” ifadelerine yer verildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak kritik müsabakada teknik direktör Fuat Çapa’nın zorunlu olarak kadroda ciddi bir rotasyona gidecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan ve hem ligin alt sıralarını, hem de üst sıralarını yakından ilgilendiren kritik mücadele öncesi nefesler tutuldu. TRTspor ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmada Onur Özütoprak düdük çalacak. Erkan Akbulut ve Ferdi Karadoruk ise yardımcı hakem olarak sahada görev yapacak.

SAMSUNSPOR HABERLERİNE GÖZ ATIN

Samsunspor Menemenspor Muhtemel Kadrosu
YILPORT SAMSUNSPOR
AYKUT
HÜSEYİN
TOMANE
BATEAU
BERK
YASİN
KAYAMBA
TALHA
HASAN
FOFANA
OSMAN

MENEMENSPOR
BATUHAN
EMRE
SEYFETTİN
AHMET
ABDOULAYE
ABDULLAH
KEREM
BATUHAN
EMİR
MUHAMMED
SİNAI

Samsunspor Menemenspor ile bugün karşı karşıya geliyor