Samsunspor Taraftar Grupları'ndan Alen Melunoviç'e tepki

TAKİP ET

Samsunspor Taraftar Grupları yayınladıkları ortak basın açıklaması ile tedavi programına uymadıkları iddia ettikleri Samsunsporlu futbolcu Alen Melunoviç'e tepki gösterdiler.

Samsunspor Taraftar Grupları'nın Ortak Basın Açıklaması Şu Şekilde; 
Geldiği günden beri takıma hiçbir katkı sağlamayan ancak parasını son kuruşuna kadar alan Alen Melunoviç'i Samsun'da görmek istemiyoruz.
Bir haftalık idman programından sonra, önce dizini, sonra belini ve ayaklarını bahane ederek sadece düz koşu ve yürüyerek 6 ayı geçiren tedavi programına uymayan şehrimizi tatil beldesi görüp gününü gün eden Alen'i istemiyoruz. 
İyi niyetle takımın hocası ve menajere güvenerek transfere izin veren, tüm yasal haklarını ödemekten kaçınmayan başkanımızın tüm tekliflerine kapısını kapatıp, çözümsüzlük üzerine plan yapan, maksatlı oyuncuya sabrımızı taşırma diyoruz.
Süresiz kadro dışı bırakılmasına, takımdan ayrılması için alternatifler sunulmasına ve hatta başka transfer teklifleri olmasına rağmen inatla Samsun'da tatil yaparcasına ve takıma katkıda bulunamayacağını bilmesine rağmen kerhen idman programına devam etmesine rıza göstermiyoruz ve gereğini yapmasını bekliyoruz. 
Saygılarımızla
SAMSUNSPOR TARAFTAR GRUPLARI"

Samsunspor Taraftar Gruplarından Alen Melunoviçe tepki