Samsunspor taraftarı Erzurum'da: Moral verdiler!

TAKİP ET

Samsunsporlu Aileler Platformu, Erzurum'a giderek Samsunspor kampını ziyaret etti. Ziyarette Samsunsporlu Aileler Platformu, tarafından futbolculara tatlı ikram edildi.

Samsunspor'un kamp yaptığı Eruzurm'a, Samsunsporlu Aileler Plantformu adeta akın etti. Ziyarete giden taraftarları kampta bulunan Başkanı İsmail Uyanık karşıladı.

GÜNÜBİRLİK ZİYARET

Samsunlu Aileler Platformu, Samsunspor'un 3'üncü Kamp Dönemi'ni geçirdiği Erzurum'a, takıma destek olmak ve moral vermek için ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette taraftarları, kampta takımın yanında bulunan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık karşıladı. Teknik Direktör Taner Taşkın ve ekibininde yer aldığı ziyarette taraftarlar futbolculara tatlı ikramında bulundu. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaretin ardından taraftarlar antrenmanı sonuna kadar takip edip, ardından Samsun'a geri dönmek üzere yola çıktı. 

BAŞKAN YAKINDAN İLGİLENDİ

Samsunlu Aileler Platformu Başkanı Cüneyt Şenkal, "Takımımızın her zaman yanındayız. Futbolcularımıza moral vermek ve onlara olan inancımızı, güvenimizi göztermek adına günübirlik kalkıpğ Erzurum'a geldik. Biz bu armayı karşılıksız sevdik. O nedenle mesafeler aşkımıza engel değil. Burada bizimle yakından ilgilenen Başkanımız İsmail Uyanık'a, Teknik Direktör Taner Taşkın ve ekibine çok teşekkür ederiz" dedi.