Samsunspor Taraftarlar Grupları biraraya geldi

TAKİP ET

Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi yönetim kurulu Samsunspor taraftar grupları ile kahvaltıda buluştu.

TÜRFAD Samsun Şube Ofisinde gerçekleşen kahvaltıya Başkan Gültekin Kullukçu, As Başkan Ali Gürler, Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Kol, Fuat Dilek, Şehzadeler. Söğütlübahçe, Forza Şimşekler,55 Genç Samsunsporlular, Üni-Sam Samsun Üniversiteli Taraftarları ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Spor Büro ekipleri katıldı. 
    TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu, “ TFF 1. Ligin devre arasında düzenlenen kahvaltıda hem Samsunspor taraftar gruplarının temsilcilerini bir araya getirdiklerini, hem de birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini ifade etti. Kullukçu, ligler bu hafta sonu başlıyor Samsunspor ilk iki hafta üst üste deplasman ile başlıyor, bu süreci taraftar dernekleri çok iyi değerlendirip, iki hafta sonra iç sahada oynanacak müsabakada takımı motife etmek adına tribün ağabeyleri ile beraber Fair –Play çerçevesinde kale arkası, maraton ve kapalısı ile stadyumda iyi bir rol üstlenmeli" dedi.
    Kahvaltı da dernek yöneticileri ve taraftar gurup temsilcileri Samsunspor’ u ve taraftarların maç öncesi, maç esnasında ve müsabaka sonrası saha içi ve saha dışında birbirleriyle olan olumlu ve olumsuzluklarını değerlendirdiler.
     Gruplar adına konuşma yapan Şehzadeler Dernek Başkanı Ali Haliloğlu ise Samsunspor Kulübü geleneklerine bağlı, ilkeleriyle yaşayan bir kulüptür. Siz ve bizler taraftar grupları olarak Samsunsporluluk kültürünü tabana yaymak, taraftar sayısını artırmak için hepiniz elinizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız.
  2017 yılında Samsunsporumuza başarılarıyla dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyoruz. 2017'de de tıpkı geçmişte olduğu gibi şampiyon takımını renklerinin kırmızı, siyah beyaz çatı altında olması en büyük temennimizdir. Bugün burada birlikteliğimize,  kenetlenmemize ve farkındalığımaza vesile olan TÜRFAD Başkanı Kullukçu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz “dedi.
TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, katılımlarından dolayı teşekkür edip, taraftar grup temsilcilerine günün anısına plaket takdim etti.