Samsunspor U15 ve U16 takımı kuvvet çalıştı

TAKİP ET

TFF Bölgesel Gelişim Ligleri 4'üncü Grup 9'uncu haftada deplasmanda Angold 24 Erzincanspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor U16 takımı çalışmalarına başladı.

TFF Bölgesel Gelişim Ligleri 4’üncü Grup 9’uncu haftada deplasmanda Angold 24 Erzincanspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor U16 takımı çalışmalarına başladı.

3 devreden oluşan TFF Bölgesel Gelişim Liglerinin 2’nci devresini tamamlayan U16 takımı 2 gün iznin ardından dün akşam Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Bülent Çelik eşliğinde antrenmanını gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan idman daha sonra 5’e 2 çalışma, top kapma, kuvvet çalışması ve çift kale maçın ardından son buldu.

Yılport Samsunspor U15 takımı taktik çalıştı

TFF Bölgesel Gelişim Ligleri 4’üncü Grup 9’uncu haftada deplasmanda Angold 24 Erzincanspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor U15 takımı çalışmalara başladı.

3 devreden oluşan TFF Bölgesel Gelişim Liglerinin 2’nci devresini tamamlayan U15 takımı 2 gün iznin ardından Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Aydın Akay eşliğinde dün akşam idmanını gerçekleştirdi. İlk olarak ısınma hareketleri ile başlayan idman daha sonra reaksiyon pas çalışması ve dar alanda oyunla son buldu.