Samsunspor'da hedef 3 puan

TAKİP ET

Teknik direktör Altın: "Bizim bir felsefemiz var, biz her maça 3 puan için çıkıyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bizim bir felsefemiz var, biz her maça 3 puan için çıkıyoruz" dedi.



Altın, Kayserispor'un çok iyi bir kadroya sahip takım olduğunu söyledi. Takımın oturmaya başladığına dikkat çeken Altın, şunları söyledi:



"Bizim bir felsefemiz var, biz her maça 3 puan için çıkıyoruz. İnşallah oynayacağımız futbol ile Kayseri'den 3 puanla döneriz. Peş peşe ligde ve kupada galibiyetler aldık ve bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirirsek takımımız hedefimize doğru yavaş yavaş ilerlemiş olur. Tabi ki bu mücadele işi. Futbolcularımla sürekli görüşüyorum ve onların da ne kadar istekli ve arzulu olduğunu biliyorum."



Takımın 90 dakika sahada mücadele verdiğini anlatan Altın, "Galibiyet stresini üzerimizden attık. Bu baskıdan dolayı istediğimizi 3 haftadır sahaya yansıtamamıştık. Sadece 3 puana endekslenmişti ve bunu da Boluspor maçında elde ettik. Artık oyuncularımızın güveni kendine geldi. Kayserispor maçında hem futbol olarak hem de netice olarak iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.



Öte yandan Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve pas çalışması yaptıktan sonra çift kale maç yaptı.





Samsunspor Kayserispor maçı canlı izle, Samsunspor Kayserispor maçı sonucu, Samsunspor Kayserispor maçı  maç kaç bitti

 

Samsunspor Kayserispor maçı canlı izle