Samsunspor'da yeni hoca belli oldu mu?

TAKİP ET

Samsunspor kanadından herhangi bir resmi açıklama yapılamamasına rağmen Başkan Erkut Tutu'nun Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile görüştüğü, aradaki pürüzlerin çözülerek anlaşma sağlandığı ve bugün Samsun'a davet edileceği bilgisine ulaştık.

17 Eylül’de deplasmanda oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ardından istifa eden Teknik Direktör Engin Korukır’ın yerine henüz yeni bir isim takımın başına getirilemedi.

Samsunspor kanadından herhangi bir resmi açıklama yapılamamasına rağmen Başkan Erkut Tutu’nun Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile görüştüğü, aradaki pürüzlerin çözülerek anlaşma sağlandığı ve Mehmet Altıparmak’ın 4 Ekim Salı (günü) Samsun’a davet edileceği bilgisine ulaştık.

DAVET GERÇEKLEŞMEDİ
Nedeni ise; Başkan Erkut Tutu’nun hoca konusunda bir yandan ekonomik kaynak yaratmayla uğraştığı bir yandan da alternatif başka bir isimle görüşme halinde yolunda olduğu bilgisine de bugün (5 Ekim Çarşamba) ulaşmış bulunuyoruz.

SAMSUNPOR’UN HOCA ARAYIŞLARI SON BULUYOR.
Yine aynı kaynaktan aldığımız bilgiye göre teknik direktör işinin bugün (5 Ekim Salı) kesin olarak çözüleceği ve kamuoyunla ismin paylaşılacağı öğrenildi.

Kaynak: Samsunsporluyuz.Com