Samsunsporlu Hukukçular Derneği kuruldu!

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü'nün ve taraftarlarının aleyhine yapılacak olan hukuk dışı hareketlere karşı haklarını savunmak amacıyla Samsunsporlu Hukukçular Derneği kuruldu.

Sosyal medyadan yayınladıkları bildiri ile Samsunsporlu Hukukçular Derneği'nin kurulduğunu ifade eden paylaşımda şu sözlere yer verildi: "Büyük Samsunsporlular yakın zamanda yaşadığımız olaylar bize gösterdiki mağdur olan haksız yere cezalandırılan ve yanlız kalan taraftarlarımızın haklarını savunacak bir hukuki cemiyetimiz bulunmamakta.
Taraftarlarımıza karşı sosyal medyadaki her türlü saldırıya ve şiddete karşı savunma birliği oluşturmak amacıyla Samsunsporlu Hukukçular Derneği Kurulmuştur.
Derneğimiz aynı zamanda genç ve alanında uzman hukukçuları "Ulu Önderli" armasının altında birleştirerek Samsunspor Camiasına her anlamda katkı sağlamayı hedeflemektedir.
Samsunspor Kulübünün ve taraftarının aleyhine yapılacak her türlü hukuk dışı hareketin karşısında bulunacağımızın bilinmesini isteriz" denildi.
Samsunsporlu Hukukçular Derneği iletişim Yapılan ayrı bir paylaşımda ise; "Samsunsporlu hukukçularımızı, taraftarlarımız için başlattığımız bu karşılıksız mücadelemizde derneğimize katılmaya davet ediyoruz. İletişim için; Kürşad Güdeloğlu - 05442698891"
Paylaşımlarda Samsunsporlu Hukukçular Derneği'ni kim tarafından kurulduğu, yönetim kurulu üyeleri kimlerin olduğu, açılacak olan davalarda ücret talep edilip edilmeyeceği, ilerleyen süreçlerle bu derneğin nasıl bir yol haritası izleyeceği gibi sorunların yanıtları ise açıklanmadığı görüldü. 
Tarafımıza böyle bir bilgi geldiği takdirde de haberimize ekleyebileceğimizin de bilinmesini isteriz. 

Samsunsporlu Hukukçular Derneği