Sandric'li, Babkina'lı, Taşçı'lı Canik'te kombine bilet satışları başladı

TAKİP ET

Bu sezon yaptığı transferlerle hem yerel hemde ulusal basının gündeminden düşmeyen Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'da kombine fiyatları açıklandı. Antonija Misura Sandric, Tuğba Taşçı, Elina Babkina gibi güzellikleri ile dikkat çeken oyuncuları barındıran Canik Belediyespor'u taraftarlar 200 liraya sahip olacağı kombine biletlerle sezon boyu iç saha maçlarını izleyebilecek.

Bu sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'da kombine satışları başladı. Taraftarlar 200 liraya sahip olacağı kombine biletlerle sezon boyu iç saha maçlarını izleyebilecek.

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 5 yıldır mücadele eden Samsun Canik Belediye Kadın Basketbol Takımı'nın, yeni sezonda iç saha maçları ile EuroCup Women Avrupa Kupası karşılaşmaları için kombine bilet satışı başladı. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanacak iç saha ve Avrupa Kupası müsabakaları için kombine alan taraftarlar, maçları sezon boyunca biletsiz izleyebilecek.

HEM LİG, HEM AVRUPA MAÇLARI
Taraftarlar, 5 Ekim'de Samsun'da Rusya’nın iptv server Chevagata Volodga takımı ile oynanacak Avrupa Kupası ön eleme ilk karşılaşmayla açılacak olan sezonda, kalan iç saha maçları ve Avrupa Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak olan kombine biletlere Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ndeki satış noktasından 200 lira karşılığında sahip olabilecek. İl dışındaki taraftarların ise,  Canik Belediye Spor Kulübü Derneği'nin Halkbank Canik Şube TR49 0001 2009 6620 0016 0000 42 nolu hesap numarasına kombine kart ücretini yatırması ve dekont ve iletişim bilgilerini 0 362 228 13 00 nolu telefona faxlaması halinde, verilecek posta adresine kart ödemeli olarak gönderilecek.

 

Tuğba Taşçı