Sırada Uşak var

TAKİP ET

Ligde maç maç düşünen Yılport Samsunspor, bu hafta ise Utaş Uşakspor'a konuk olacak. Kırmızı- Beyazlılar güçlü rakibi önünde deplasmanda kaybetmeme istatistiğine güvenirken, zirvedeki rakiplerin de zorlu maçları dikkat çekiyor.

RAKİPLER NE YAPTI?

Türkiye Futbol Fedarasyonu 2. Ligi Beyaz Grup'ta 14. hafta geride kaldı.  Yılport Samsunspor sahasında Hacettepe'yi İlyas ve Erhan Şentürk'ün golleriyle 2-0 mağlup ederken haftayı 3 puanla kapattı. Lider Sarıyer deplasmanda Keçiörengücü'ne 3-0 kaybederken, deplasmanda Bodrum'u 5-2 mağlup eden Sakaryaspor yeni lider oldu. Yine ligde üst sıralarda yer alan Kastamonuspor 1966 da sahasında grubun zayıf ekiplerinden Manisaspor'u 5-0 mağlup edip play-off potası içerisinde kendisine yer buldu. Samsunspor'un bu haftaki rakibi Utaş Uşakspor iki haftalık yenilgi serisinin ardından Bayrampaşa deplasmanından 1 puanla döndü.

HABERAKS TV YAYINLIYOR

Ligde bu hafta ise yine zorlu karşılaşmalar oynanacak.  Yılport Samsunspor, grubun zor deplasmanlarından birisi olan Utaş Uşakspor'a konuk olacak. Pazar günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşma Haberaks TV ve 103.5 Haber Radyo'dan canlı yayınlanacak. Lider Sakaryaspor'un Kastamonuspor'la karşılaşacağı haftada 2. basamaktaki Sarıyer ise Niğde'yi konuk edecek. Yılport Samsunspor'un karşılaştığı takımla oynayan Keçiörengücü de bu hafta Hacettepe'yle karşılaşacak. Birbirinden zorlu bu karşılaşmaların ardından ligde üst sıralar yeniden şekilleneceği gibi, Yılport Samsunspor Uşak deplasmanından galibiyetle dönmenin planlarını yapacak.

Kaynak; habergazetesi