Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı hangi kanalda? saat kaçta?

TAKİP ET

Sivasspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı TRT canlı yayın var mı? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın var mı? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın sorularını cevabı haberimizde.

Sivasspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı TRT canlı yayın var mı? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın var mı? Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın sorularını cevabı haberimizde.

Sivasspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda?

TFF 1. Ligin ikinci haftasında oynanacak olan Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı hangi kanalda? diye merak ediliyor. Sivasspor Mersin İdmanyurdu müsabakası ile ilgili merak edilen bir diğer önemli konu da saat kaçta ve nerede olduğu. detaylar haberimizde... TFF 1. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduruan TRT ligin ilk haftası maç yayınlamama kararı almıştı. Bu kararla birlikte geçtiğimiz hafta hiçbir maçı yayınlamayan TRT'nin 2. hafta maçlarını yayınlayacağını duyurmasına karşın dün oynanan iki TFF 1. lig maçını da yayınlamaması bu hafta da canlı maç yayını yapmayacağını düşündürdü. Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçını TRT Canlı yayınlayacak mı yoksa yayınlamayacak mı hala belirsiz.

Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta, nerede, hakemi kim?

TFF 1. Ligin ikinci hafta mücadelesi olan Sivasspor Mersin İdmanyurdu maçı Sivasspor 4 Yeni Eylül stadyumu'nda oynanacak. 28.08.2016 pazar günü saat 19:30'da başlayacak olan Sivassporspor Mersin İdmanyurdu mücadelesinin hakemi ise, Onur Karabaş olacak.

Sivasspor - Mersin İdmanyurdu maçı detayları (Sivassporspor Cephesi)

Geçen hafta Boluspor'la deplasmanda oynadığı ilk hafta mücadelesinden 4-1 mağlup ayrılarak evine puan götüremeyen Sivassporspor bu hafta kendi evinde, kendi taraftarının karşısında çıkacağı Mersin İdmanyurdu maçından ümitli. Antrenmanlarında büyük bir moral ile çalışırken Teknik Direktör gençlerden ümitli gözüküyor.

Sivasspor - Mersin İdmanyurdu maçı detayları (Mersin İdmanyurdu Cephesi)

Geçen haftada Yeni Malatya ile karşılaşan Mersin İdmanyurdu rakibi karşısında 3-1 yenilerek haftayı üzgün kapattı. Bu haftada Sivasspor ile karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu alacağı 3 puan için mücadele edecek.

Sivasspor'un Mersin İdmanyurdu karşısına çıkaracağı muhtemel ilk 11

İlk 11,

15. TOLGAHAN ACAR, 7. LEANDRO BARRIOS RITA DOS MARTIRES, 9. JERONIMO BARRALES, 10. KERİM AVCI, 17. JOAN OUMARI, 20. AHMET CEBE, 21. BURHAN EŞER, 25. JOHN BOYE, 37. HAKAN ARSLAN, 58. ZİYA ERDAL, 66. ADEM KOÇAK

Yedekler, 

1. KORCAN ÇELİKAY, 5. GALİP GÜZEL,11. MUSA SİNAN YILMAZER, 23. ERGİN KELEŞ, 27. HASAN HATİPOĞLU, 28. BEYKAN ŞİMŞEK, 39. ERKAN KAŞ

Mersin İdmanyurdu 'un Sivasspor karşısına çıkaracağı muhtemel ilk 11

İlk 11, 13. NIKOLAY BORISLAVOV MIHAYLOV, 5. KUDBETTİN TEKİN OĞRAK, 6. SEROL DEMİRHAN, 7. MAHMUT METİN, 10. TOLGA ŞAHİN, 15. MILAN MITROVIC, 19. ABDULKADİR KORKUT, 24. HAKAN OLKAN, 33. NURULLAH KAYA, 65. EMRAH ÖZYAYLAZ, 66. GÖKHAN AKKAN

Yedekler,

23. HASAN DAŞ, 11. AHMET BENER, 17. EMRE CAN DÖNMEZ, 32. MESUT AĞGÜL, 46. MEHMET ALİ KAÇAR, 55. ABDUL RAHMAN KHALILI, 99. FURKAN AYDEMİR

Sivasspor Mersin İdmanyurdu