Terme spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

TAKİP ET

Terme Belediyesi, Terme'nin daha sağlıklı ve yaşanılabilir kent olması hedefiyle altyapı yatırımlarının yanında spor tesisi, park, çocuk oyun sahaları gibi üst yapı yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçenin Şeyhli mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve Şeyhli ilkokulu bahçesindeki voleybol ve basketbol sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Şenol Kul, “Her kurduğumuz tesis başarıyı da beraberinde getirecek. Terme spor kenti olma yolunda ilerliyor” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Terme Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı işbirliği ile ilçenin Elmalık, Söğütlü ve Kozluk mahallelerine kapalı halı saha, Şeyhli ve Evci mahallesine de açık halı saha yapıldı. Bu yatırımların yanı sıra Şeyhli ve Söğütlü okullarının bahçelerine basketbol ve voleybol sahaları kuruldu.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Şeyhli mahallesinde yaptığı açıklamada Terme’yi daha da güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için birçok mahallede değişik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
7 YENİ SPOR ALANI
Spor alanlarının önemine dikkat çeken Kul “Sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından birisi de spordur. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda inceleme yaptığımızda taleplerden biriside özellikle gençlerin spor yapabileceği alanlar oldu. Gençlerimizin spor yaparak vakit geçirmeleri, sağlıklı yaşamlarına katkı sunabilmek, enerjilerini spor yaparak atmalarına olanak sağlamak için bu projeye hız verdik. İhtiyaçlar doğrultusunda, 5 halı saha ve 2 basketbol ve voleybol sahalarının yapımı tamamlandı. Halkımızın bize vermiş olduğu görev bilinciyle, çalışmalara aralıksız devam edeceğiz” dedi. 
BAKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR
Başkan Kul Terme’de yapılan tüm spor yatırımlarına destek ve katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a da teşekkür etti.