Termespor Playout Biletini Aldı

TAKİP ET

Samsun süper amatör ligde ligi 2. sırada bitiren Termespor BAL liginde oynayan Çarşambaspor'la playout oynama hakkını kazandı.

Zorlu 24 haftalık ligi 56 puanla Havzaspor birincilikle bitirirken 50 puan ile Termespor 2. oldu. 48 puanla Bafraspor 3. olurken playout oynama hakkı Termespor’un oldu.

ZORLU SÜREÇTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Termespor Kulüp Başkanı Oğuzhan Duran, yönetimi devraldıklarında takımın ligdeki konumunun çok kötü olduğuna dikkat çekerek, “zorlu süreçten alnımızın akıyla çıktık” dedi. 
Oğuzhan Duran açıklamasında, “ 7. haftada 3 puanda olan Termespor'u 24. hafta sonunda 50 puanla 2'nci sıraya taşıdık. Göreve geldiğimizden sonra 17 maçlık süreçte Termespor; 14 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alarak muhteşem bir başarıya imza attı. Yöneticilerimize, futbolcularımıza ve teknik heyetimize böylesi muhteşem bir başarıdan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi sıra Çarşambaspor’la oynayacağımız playout maçını da kazanarak Termespor’u 3. lig yolunda BAL ligine taşımaktır.” Şeklinde konuştu. 

AMACIMIZ 3. LİG YOLUNDA TESİSLEŞEN BİR TERMESPOR

Termespor kulübü Başkanı Oğuzhan Duran açıklamasında tesisleşmeye verdikleri önemi vurgularken, “Yönetime geldiğimizde tesisleşme ve 3. Lig hedefi koyduk. Bunu başarmak imkânsız değil. Yeter ki birlik beraberlik içinde marka değerlerine sahip çıkan bir Terme’yi organize edebilelim. Nüfusu 10-15 bin olan ilçelerin tesisleri var ve BAL liginde oynayarak 3. lige çıkma mücadelesi veriyorlar. Oysa ki Terme hem ekonomik anlamda hem de Nüfus anlamında o ilçelerden 4-5 kat daha büyük. Termespor’un belirlenen hedefler doğrultusunda yol alabileceği güce sahip olduğu ortadadır.” Dedi. 

HERKES TERME SPOR İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Oğuzhan Duran hedeflenen başarıyı yakalamanın yolunun Termespor’a tüm terme halkının sahip çıkmasıyla mümkün olabileceğini belirterek, “Terme tüm kurumlarıyla, siyasi partileriyle, odalarıyla STK’larıyla, esnaflarıyla,  iş adamlarıyla ve en önemlisi halkının desteğiyle bu başarıyı sağlayabilir. Elimizdeki bu değeri kıymetlendirip, ülke çapında ilçemizin adının duyurulmasının önemi ortadadır. Profesyonel Lig de olan bir ilçe takımının ilçe ekonomisine katkısının (konaklama, yeme- içme, sportif gelirler, reklam gelirleri) çok önemli olacağı ortadadır. Aksi halde amaçsız, hedefsiz bir Termespor kulübüne başkanlık yapmak, boşa kürek çekmekten öteye gitmeyecektir. Harcanan mesai, ödenen bedeller ve verilen emeklerin karşılığı olmayınca, başkanlık yapmanın hiçbir anlamı yoktur. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerinin iş ve güçleri başlarından aşmış iş adamları olarak boşa harcayacak zamanımız da maddiyatımız da emeğimizde olmayacaktır. Bizlerin maddi olarak Termespora ihtiyacı yoktur. Başarıya, hedefe ve amaca yönelik hizmet anlayışımız var. Bunların olmadığı yerde biz de olmayacağız.” Şeklinde konuştu. 

PAZAR GÜNÜ TÜM HALKIMIZI PLAYOUT MAÇINA BEKLİYORUZ

Oğuzhan Duran son olarak Pazar günü oynanacak olan playout maçına tüm termelileri çağırarak, “Termespor’a sahip çıkmak ve destek vermek için tüm halkımızı playout maçına bekliyoruz” dedi. Duran, “Termespor yönetimi olarak biz verdiğimiz sözü yerine getirerek, Termespor’u playout maçına taşıdık. Şimdi sıra Terme'nin desteğinde. Terme’nin sahip çıktığı bir Termespor’a hizmet etmek, hedefleri doğrultusunda çalışmak, mesai harcamak, bedel ödemek boynumuzun borcudur.” Şeklinde konuştu. 

Termespor Playout Biletini Aldı