TÜGVA'nın destek verdiği Judo takımı Avrupa Şampiyonası'na katılıyor

TAKİP ET

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği'nin geçen yıl sponsor olduğu Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Büyükler Judo Takımı Avrupa Şampiyonası'na katılıyor.

Gençlere eğitim, spor, kültür ve sanat gibi bir çok alanda katkı veren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği'nin geçen yıl sponsor olduğu,  Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Samsun Şube Başkanlığı Büyükler Judo Takımı, 16 Aralık'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.
Türkiye Şampiyonası'nda 4'ncü olmasının ardından Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan judo takımı, büyük başarı sonrasında TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu'yla moral yemeğinde bir araya geldi.  Sporcular, Başkan Durmuşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sporcular özel olarak hazırladıkları teşekkür pankartını açtı, yeni başarılara imza atacaklarını söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın büyük katkılarını ve desteklerini hatırlatan TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve judocular, ayrıca Sayın Bakana teşekkürlerini iletti.
TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, genç sporcuların büyük başarılara imza attığını, her türlü desteği kendilerine vermeye hazır olduklarını söyledi.  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın özverili ilgisinin olmaması halinde belki de başarının sekteye uğrayabileceğini hatırlatan Durmuşoğlu, gençler ve sporcular için herkesin büyük bir özveri gösterdiğini kaydetti.

 

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği