TÜRFAD'ın 17. şubesi Bodrum'da açıldı

TAKİP ET

Türkiye genelinde 16 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), 17'inci şubesi Bodrum'da kuruldu. Derneğin Bodrum şubesinin başkanı Bodrumspor'un eski başkanlarından Semih Nalbantoğlu oldu.

Bir restoranda kuruluş yemeği düzenlenen derneğin gecesine TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'un kulüp başkanı, derneğin de Başkan Vekili olan Halil Ünal, genel merkez yönetim kurulu üyeleri şube başkanları ve Bodrum'da kurulan şubenin yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
      Derneğin Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, "Futbol dostluluğunun birçok şeyin önünde olduğunu ifade eden Kullukçu "İnsanlar Yaşarken de anılmalıdır” diye bir projemiz var. Bu projemizi tüm illerimizde devam ettiriyoruz" dedi.
       Bodrum şubesi başkanı olarak belirlenen Semih Nalbantoğlu, dernek adına güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi. Nalbantoğlu’ na Samsun şubesi başkanı Gültekin Kullukçu Samsun’ un simgesi Atatürk heykeli dışında Samsunspor flaması da hediye etti.