Tuzlaspor'da yine aynı senaryo mu?

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve taraftarlar, kritik haftaya girilirken Tuzlaspor'da Teknik Direktör Şenol Fidan'ın istifa etmesine tepki gösterdi. istifa "Yine aynı senaryo" diyerek eleştirildi.

Play Off için iddiasını koruyan 3 takımdan birisi olan Tuzlaspor'da 6 puanlık kabul edilen Eyüpspor maçı öncesinde, maça saatler kala teknik direktör Şenol Fidan'ın görevini bırakması dedikoduları beraberinde getirdi.

Spor Toto 1. Lig'de bitime 3 hafta kala 46 puanla 8. sırada yer alan Tuzlaspor, play-off hattında 6. sıradaki Eyüpspor'un 5 puan gerisinde bulunuyor. Tuzlaspor son maçında Menemenspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.
Maçı kazanması halinde son 2 haftaya girerken doğrudan rakibi olan Eyüpsporla arasındaki puan farkını 2'ye indirmesi mümkün olan Tuzlaspor'da teknik direktör Şenol Fidan istifa ederek ayrıldı.
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Tuzlaspor, geçen sezonun son haftalarında şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyen Adanademirspor ve Giresunspor maçlarına yedek oyuncularla çıkmıştı. Bu karşılaşmaların arasında kalan maçlarda ise as takımla çıkarak adeta şampiyonluk yarışında sonucu tayin eden ilginç idari kararlara imza atmıştı ve bu süreçte tıpkı bugün olduğu gibi teknik direktör değişikliği yaşanmıştı.
Tuzlaspor'daki gelişmeleri "tarihin tekerrür etmesi" olarak değerlendiren Samsunspor taraftarları rahatsızlıklarınI sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor.
Başkan Yıldırım'dan tepki
Geçen sezon alınan kararla Adana Demirspor ve Giresunspor maçına yedek oyuncularla çıkan Tuzlaspor, kalan maçlarda ise AS kadrosuyla lige devam etmişti. Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, paylaşımını yaptığı haberde bunları göz önüne alarak ''Tuzlaspor'da yine garip şeyler oluyor'' paylaşımı yaparak İstanbul ekibini suçladı. 

Tuzlasporda yine aynı senaryo mu