Veteranlar dördüncü hafta maçları cumartesi günü oynanacak

TAKİP ET

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu dördüncü hafta maçları cumartesi günü oynanacak.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu dördüncü hafta maçları cumartesi günü oynanacak.

YAŞA VE YAŞAT KARABÜK VETERANLAR - BARTIN KOZCAĞIZ BELEDİYESPOR
Batı Karadeniz Grubunda ilk üç maç sonunda 7 puanla ikinci durumda bulunan Karabük Veteranlar ile 4 puanla üçüncü durumda bulunan bulunan Kozcağız Belediyespor takımları cumartesi günü karşı karşıya gelecekler. Karabük Beşbinevler Sahasında saat 16.00'da başlayacak maç üst sıralarda yer alma açısından oldukça kritik. Karabük evinde oynayacağı ikinci maçta ilk defa galip gelmek, Kozcağız takımı ise ilk deplasman puanını almak için sahaya çıkacak.

AKÇAKOCA GÖKSPOR VETERANLAR - ÇORUM HİTİT MASTERLER
Batı Karadeniz Grubunda henüz galibiyetle tanışamayan iki takımın mücadelesi cumartesi günü saat 12.00'de Akçakoca Stadında oynanacak. Akçakoca takımı oynadığı üç maç sonunda henüz puan alamadı. Çorum takımı ise oynadığı iki deplasmandan da beraberlikle ayrılırken evinde oynadığı maçta ise galip gelememişti. Akçakoca ilk puan ya da puanlarını almak için sahada olurken Çorum ise ilk galibiyetini deplasmanda almak için rakibi ile cumartesi günü karşılaşacak.

ZONGULDAK VETERANLAR - SAMSUN VETERANLAR
Zonguldak Veteranlar ile Samsun Veteranlar arasında bu hafta oynanması gereken maç 24-25 Aralık tarihlerinde oynanacak.