Yabancılar Pazarı Akademi'den muhteşem açılış!

TAKİP ET

Yeni sezona YABPA Akademi olarak giriş yapacak olan İlkadım Yabancılar Pazarı Akademi Spor, sezona muhteşem bir açılış töreni ile 'merhaba' dedi.

YABPA Akademi Tesisleri'nde gerçekleştirilen açılış töreni, O Ses Türkiye yarışmacılarından Hasan Cebi'nin konseriyle başladı. YABPA Akademi sporcuları ve teknik heyetinin yanı sıra, sporcu velileri ve vatandaşlar da açılışa yoğun ilgi gösterdi.

SPORUN ÖNDERLERİ ORADAYDI

Törene Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Amatör Futbol Şube Temsilcisi Şener Aydın, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, MHP İl Başkanı Taner Tekin ve Samsun amatör futbol camiasından birçok temsilci katıldı. 

'AMACIMIZ, FUTBOLUN GELİŞİMİ'

Açılışta konuşma yapan Kulüp Başkanı Ali Akyüz, "Bu yıl farklı bir oluşum içine girerek 'Akademi' olarak yolumuza devam ediyoruz. Amacımız, Samsun'da futbolun özellikle altyapıda gelişimini sağlamak ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklar yerine spora yönlendirmektir. Amacımız, biz sadece futbol kulübü olarak değil, futbolun insanların bir araya geldiği ve birlikte eğlendiği ve vakit geçirdiği bir organizasyon olarak görüyoruz" dedi.

SON 3 YILIN TÜRKİYE ŞAMPİYONU SAMSUN

Sonrasında katılımcılara seslenen Amatör Futbol İl Temsilcisi Şener Aydın ise, " Son 3 yılın Türkiye Şampiyonu Samsun'dan çıktı. Son 2 yılda Kadıköyspor, bu sene de Atakum Belediyespor Türkiye 1'incisi oldu. Ben bu sene YABPA'dan Türkiye 1'inciliğini bekliyorum. Çok güzel bir teknik heyet kurmuşlar ve biz de Samsun olarak alt liglerde en başarılı şehirlerden birisiyiz. Bunun ilerleyerek devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak; samsungazetesi