Yıldırım'dan dedikodu üretenlere sert cevap

TAKİP ET

Samsunspor A.Ş'nin en büyük pay sahibi Yıldırım Holding Ceo'su Yüksel Yıldırım,''Elleri cebine gitmeyen kişiler içki masalarında dedikodu üretmesin''dedi.

100 MİLYON TL VERİYORUM

Samsunspor A.Ş'nin en büyük sahibi Yüksel Yıldırım, Samsunspor'un ismine Yılport'un eklenmesiyle başlayan eleştirilere sert cevap verdi. Yıldırım, ''Elleri cebine gitmeyen kişiler içki masalarında dedikodu üretmesin.Ben klübe ilk 5 yıl beklentisiz 100 Milyon TL civarında para veriyorum''diye konuştu.

SERT KONUŞTU

Amed Sportif Faaliyetler'le oynanan karşılaşmayı izlemek için Samsun'a gelen  Samsunspor A.Ş.'nin en büyük pay sahibi Yıldırım Holding Ceo'su ve İcra Kurulu Başkanı  Yüksel Yıldırım, sert açıklamalarda bulundu. Yıldırım özellikle Samsunspor'un ismine Yılport'un eklenmesiyle başlayan eleştiriler üzerine, "Yılport dünyanın en önemli 10 liman işletme markasından biri. Böyle bir ismin Samsunspor'la anılması muhteşem bir olay. Dünya çapındaki bir marka Samsunspor'a sponsor oluyor. Ancak bundan rahatsızlık duyanlar var. Onlara tavsiyem, elleri cebine gitmeyen kişiler içki masalarında dedikodu üretmesin" diye konuştu.

3 YILDA AVRUPA
Yıldırım, "Para vermek zordur. Ben kulübe 100 milyon TL'ye yakın para veriyorum. İlk 5 yıl için de beklentim yok. Ben çocukluğumun geçtiği şehrin en önemli markası  Samsunspor'a sahip çıktım. Ancak şimdi de dedikodular başladı. Bunları anlamak güç" dedi. Maça da değinen Yıldırım, "İlk maçlar zor olur ama kazanıldı. Şehir inandı, bizler inandık. İstanbul'dan işadamı arkadaşlarımla maça geldik. Bu maçı ve heyecanı yaşamak keyif vericiydi. Mutlu bir şekilde de geri döndük. Burada seyircilerle şölen havasında sezon açılışı oldu. Samsunspor'un 3 yılda Avrupa kupaları hedefine ulaşması yolunda ilk adımı attık" şeklinde konuştu.

Kaynak; haber gazetesi