Yılport Samsunspor U15 takımı hız kesmiyor

TAKİP ET

TFF Bölgesel Gelişim Ligleri 4'üncü Grup 8'inci haftada Yılport Samsunspor U15 takımı Erzincanspor U15 maçı hazırlıklarına başladı.

Haluk Ulusoy Spor Tesislerinde teknik sorumlu Aydın Akay eşliğinde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, life kinetic ve plyometrik çalışmanın ardından çift kale maç ile son buldu.

Antrenman sonrası haftanın değerlendirmesini yapan Teknik Sorumlu Aydın Akay, “TFF Bölgesel Gelişim Ligleri 4’üncü Grup 8’inci haftada bu sezonki 7’nci maçımızda Çorum Belediyespor U15 takımı ile karşılaştık. Sıralamadaki en yakın rakibimizle oynadığımız mücadeleyi genel olarak kendi düzenimizde oynamaya çalıştık. Golsüz geçen ilk devrenin ardından ikinci yarıda iyi oynadığımız dakikalarda çıkarken kaptırdığımız topla bir gol yedik. Bu dakikadan sonra kendi yarı sahasına yerleşen rakibimize karşı son dakikaya kadar kurduğumuz baskının sonucunu son dakikada attığımız golle sahadan berabere ayrıldı. Oyuncularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Erzincanspor U15 takımı ile maçımız var. Onun çalışmalarına başladık” dedi.