Zonguldak'ta gülen taraf Samsun oldu

TAKİP ET

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz grubunda ertelenen dördüncü hafta Zonguldak Veteranlar ile Samsun Veteranlar ile karşı karşıya geldi.

Zonguldak Fener sahasında oynanan maçı Samsun Veteranlar 3-2 kazandı. Oldukça çekişmeli geçen zorlu karşılaşma sonunda gülen taraf deplasmanda Samsun Veteranlar takımı oldu.

KAZANMAYA DEVAM
Dördüncü hafta öncesinde oynadığı üç karşılaşmayı da galip bitirerek Batı Karadeniz Grubunda lider olan Samsun Veteranlar takımı içerde-dışarda kazanmaya devam ediyor. İlk defa oynadığı bir maçta zorlansa da rakibi Zonguldak Veteranlar karşısında da maçın son dakikalarında bulduğu golle 3 puanı 3 golle alarak puanını 12'ye çıkardı ve liderliğini devam ettirdi. Samsun Veteranlar, ilk yarının son maçında kendi sahasında grupta ikinci sırada bulunan Karabük Veteranlar takımı ile karşılaşacak.

EVİNDE KAYBETTİ
Zonguldak Veteranlar takımı ise, ilk yarıyı 2-2 berabere bitirse de ikinci yarının son dakikalarında yediği golle beraberliği ve puanı kaybeden taraf oldu. Aldığı bu mağlubiyetle 3 puanda kalan Zonguldak Veteranlar, grupta da 5. sırada yer aldı. Zonguldak Veteranlar takımı ilk yarının son maçında deplasmanda Çorum Hitit Masterler takımı ile karşılaşacak.
Batı Karadeniz Grubunda ilk yarının son maçları 7-8 Ocak tarihlerinde oynanacak.