Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy ve vatandaşlarımız için daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" diyerek hizmet aşkını ortaya koydu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçeyi Samsun'un en konforlu yaşam alanı yapma yolunda adım adım ilerlediklerini belirterek, "İlçemizin gelecekteki 30 yılının hedeflerini bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.
Başkan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ve birim müdürleri ile birlikte ilçede devam eden imar yolu, doğalgaz, parke taş gibi çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerine de kulak verdi.

Çalışma azminin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çıktığımız bu yolda yaklaşık 10 yıldır her geçen gün daha da artan çalışma azmimizle geçmişten bugüne gelişen, değişen ve yenilenen ilçemizde her zaman olduğu gibi hizmet aşkı içimizde dur durak bilmeden devam ediyor.  İlçemiz için her geçen gün yükselen gelişmişlik düzeyi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artması, geleceğe daha güvenli bakmaları ile birlikte bu sonuçlar bizleri gururlandırıyor ve bu mühim görevi daha fazla benimsiyoruz. Tekkeköy’ümüzü Samsun'un en konforlu yaşam alanı yapma yolunda adım adım ilerleyerek ilçemizin gelecekteki 30 yılının hedeflerini bir bir gerçekleştiriyoruz.

Bugün de İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar, Başkan Yardımcımız Özkan Karakaya ve birim müdürlerimiz ile birlikte ilçemizde devam eden imar yolu, doğalgaz, parke taş gibi çalışmalarımızı yerinde inceleyerek vatandaşlarımızın sorunlarına ve taleplerine kulak verdik.
Tekkeköy ve vatandaşlarımız için daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Hasan Togar