Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'dan yoğun mesai

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, hem ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ediyor hem de vatandaş ve esnafla bir araya gelerek talepleri dinliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 19 Mayıs Mahallesi'nde başlatılan yol çalışmaları yerinde inceledi, beyaz masa biriminde vatandaşların taleplerini dinledi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
İlçe tarihinin en kapsamlı, en büyük ve planlı asfalt atağının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Togar, "Caddesine sokağına, yeşiline mavisine, taşına toprağına, havasına suyuna sevdalı olduğumuz ilçemizi daha güzel yarınlarla buluşturmak, gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmek için ailemizden gördüğümüz vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile dur durak bilmeden yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın ilçemizin en fazla nüfusunu barındıran 24 saat yaşamın olduğu 19 Mayıs Mahallemizde başlatmış olduğumuz ilçe tarihinin en kapsamlı sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık" dedi.
Togar ayrıca Tekkeköy belediyesinde sorunların ilettiği beyaz masa biriminde de vatandaşları birebir dinledi. Togar, "Belediyemizdeki tüm kapılar gibi gönül kapılarımızın da sonuna kadar açık olduğu beyaz masamızda taleplere birlikte çözüm yolları üretip hoş sohbetlerde buluşmaya devam ediyoruz. Samimiyet ve içtenlikle hoş sohbet etmek, birlikte geleceğe yön vermek üzere sizleri beyaz masamıza bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Hasan Togar