Tekkeköy yardım seferberliğinde bir biriyle yarışıyor

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "ilçede tüm meclis üyeleri, STK'ları, kamu kurum ve kuruluşları, hayırseverleri, iş insanları ve kalbi bölgede atan gönüllüleriyle yardım seferberliğinde bir biriyle yarışıyor." dedi.

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber eden Tekkeköy Belediyesi'nde afetzedelere yönelik yardım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda bilgilendirme toplantısında Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile biraraya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe olarak depremzedeler için kenetlendiklerini hummalı bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 
Konuyla ilgili paylaşım yapan Başkan Togar, "Belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile afetzede kardeşlerimize yönelik yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısında bir araya geldik. 
Toplantımızda asrın felaketinden etkilenen deprem bölgelerine yönelik yürütülen yardım çalışmaları hakkında bilgiler vererek, önümüzdeki süreçte bölgeye yönelik yapmayı planladığımız yardım faaliyetleriyle alakalı istişareler yapıp, fikir alış verişinde bulunduk. 
İlçemizin tüm meclis üyeleri, STK’ları, kamu kurum ve kuruluşları, hayırseverleri, iş insanları ve kalbi bölgede atan gönüllüleriyle yardım seferberliğinde bir biriyle yarışıyor." dedi.

Hasan Togar