Starlink uydularını nasıl görebiliriz, hangi gün, hangi saatlerde geçecek görebilirsiniz!

TAKİP ET

Starlink uyduları Samsun'dan hangi gün, hangi saatler arasında geçecek. Elon Musk'un uzaya gönderdiği ve UFO sanılan Starlink uyduları Samsun üzerinden geçecek, izlemek için gökyüzüne bakın.

Starlink uydularının geçişi Samsun'dan da görülecek. Elon Musk'un uzaya gönderdiği Starlink uydularının geçişi Samsun'dan da izlenebilecek. Peki Starlink uyduları Samsun'dan hangi günler ve saatlerde geçecek..
Amerikan uydu şirketi SpaceX tarafından internet erişimi sağlamak amacıyla uzaya gönderilen uyduların seri halde gökyüzünden geçişi bazı şehirlerde görünürken, bu uydular ise UFO sanılmıştı. Adeta bir tren katarı gibi gökyüzünde ilerleyen uydu takım yıldızı Starlink'in Samsun semalarından da geçiş yapacağı ortaya çıktı. 


60 uydudan oluşan Starlink uydularının Samsun üzerinden hangi gün ve saat kaçta geçeceğini araştırarak buldu. Buna göre Elon Musk'ın Starlink uyduları bu sabaha karşı (Perşembe) saat 4:35'de Samsun üzerinden geçecek.
Söz konusu uydu takım yıldızı Cuma günü saat sabah 9:07'de, Cumartesi sabaha karşı saat 4:10'da, Cumartesi günü sabah 8:34-44'de, Pazar günü sabah 8:42'de, Pazartesi sabah 8:08 ile 8:20 saatleri arasında Samsun üzerinden geçiş yapacak.
Samsun'dan eğer sizde Starlink uydularının geçişini izlemek istiyorsanız, bunun için uyduları mahalle adreslerinize göre https://james.darpinian.com/satellites/?special=starlink linkini tıklayarak takip edebilirsiniz.

Starlink uyduları