Ajans Press Şimdi de Açıkhavada!

TAKİP ET

Türkiye'nin köklü şirketlerinden Ajans Press Group bünyesinde kurulan Ajans Press Araştırma (APA) , Outdoor Reklam Takibi hizmetine başlıyor.

Günümüz teknolojisiyle beraber dijital ortamlarda gerçekleşen reklam yatırımlarının kontrolü büyük oranda sağlanabiliyor. Reklam şirketleri ve reklam verenler de teknolojinin verdiği bu imkanlardan sonuna kadar yararlanıyor. Djitalleşmeyi net bir şekilde algılayan firmalar ne yazık ki Outdoor’daki faaliyetlerinin ne durumda olduğunu tespit edebilme konusunda aynı şansa sahip değiller. APA, OutdoorCheck araştırmasıyla açıkhava reklam mecralarındaki bu fluluğu ortadan kaldırıyor.

Açıkhava Denetim Altında

Outdoor takibi sayesinde, reklam verenler ve reklam ajansları, reklamlarının yapılan anlaşmalara uygun olup olmadığını kontrol edebilecekler. Aynı zamandan alan kiralama firmaları da kendi sistemlerini ve çalışanlarını denetleme imkanı bulabilecekler. Outdoor Reklam takibiyle beraber, ‘’Billboard, Bilboard+, Megalight CLP, Metro SML, Otobüs Durağı Uygulamaları, Duvar ‘’ gibi birçok açık hava mecrasının kontrolü sağlanmış olacak.

Web Sitesi Üzerinden “Şeffaf” Kontrol

Gelişmiş teknolojik altyapısı, Türkiye’nin 81 iline yayılan deneyimli ve eğitimli personeliyle çok yönlü bir araştırma sunan APA; tüm projelerini GPS veri sağlayıcıları ve el terminalleri kullanarak yürütüyor. Araştırma sonucunda elde edilen veriler, fotoğraf ve GPS araştırma noktasına özel oluşturulan QR kodla eşleştirip anlık olarak depolanıyor. Teknolojik altyapısı ile fark yaratan APA müşterilerine, web sitesi üzerinden online kontrol edilebilir, güvenilir ve şeffaf sonuçlar sunuyor.