Deathko Knight Online Zamanı

TAKİP ET

Knight Online oyuncularının en sevdiği serverlardan biride pvp serverları olarak bilinmektedir. Oyunda uzun zaman harcamak istemeyen, hızlı level alarak büyük savaşlara katılmak isteyen oyuncular bu serverları tercih etmektedir.

Deathko Knight Online Zamanı

Knight Online oyuncularının en sevdiği serverlardan biride pvp serverları olarak bilinmektedir. Oyunda uzun zaman harcamak istemeyen, hızlı level alarak büyük savaşlara katılmak isteyen oyuncular bu serverları tercih etmektedir. Büyük ve destansı klan savaşlarını ön plana çıkartan Deathko, altyapı sorununu ve oyun içi buglarını çözerek yeniden hizmet vermeye başlamıştır. Oyuncuların güvenliğini ve oyun içi kullanılırlığı artırmayı amaçlayan server, Deathko Forum sayfasında bazı kurallar bulundurmaktadır. Bu kurallar içinde en önemli olanı, oyun içerisinde hile ve dolandırıcılık yapan kullanıcıların süresiz olarak banlanması konusudur. Bu olay Knight Online oynayan birçok oyun severin canını bir hayli sıkmaktadır. Oyun içi alınan zevki düşüren bu kişiler, deathko GM’leri tarafından anında tespit edilerek hesapları kapatılmaktadır. Oyun içerisinde hile yaptığını düşündüğünüz veya dolandırıcılık yapan kişileri yetkili moderatörlere şikayet edebilirsiniz. Şikayetlerinizi deathko forum sayfasında başlık açarak, resimli görsellerle de destekleyebilirsiniz.

Deathko Server Etkinlikleri

Knight Online oyuncuları için en özel ve önemli olaylardan biri ise, oyun içerisinde düzenlenen muazzam etkinliklerdir. Bu etkinlikler oyunculara heyecan verir ve oyun içerisinde geçirilen zamanı keyifli hale getirir. Deathko pvp serverıda, yılın çeşitli zamanlarında siz değerli oyuncuları için farklı ve özel etkinlikler düzenlemektedir. Düzenlenen bazı etkinlikler şu şekildedir; Knight Royale, Yılbaşı Etkinlikleri, Savaş Etkinlikleri gibi birbirinden farklı içeriklere ve ödüllere sahip olan etkinlikler deathko forum  sayfası duyuru kısmından açıklanmaktadır.

MMORPG oyun klasmanında en fazla indirilen ve oynanan oyun olan Knight Online, mağaza kısmından oyun içi GB yükleyerek karakterinizi geliştirebilirsiniz. Birbirinden farklı sınıflardan oluşan karakterlerin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri şöyle sıralayabiliriz;

-Dexterity: Çabukluk ve el çabukluğu öne çıkan özellikleridir.

-Magic: Büyü gücü bu sınıftaki karakterlerin, düşmanlarına verdiği büyü gücünü artırır.

-Strength: Fiziksel güç olarak bilinir. Savaşçı karakterlinin temel özelliğidir ve saldırı gücünü artırır.

-Health: Karaktere ait olan can miktarını temsil eder. Bu can miktarı karakterin levelin, zırhına ve yükselttiği eşyalara bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

-Intelligence: Karaktere ait zeka yeteneklerini gösterir. Karakterlerin mana kapasitesini yükselterek, 100 puandan sonra alınan her 2 puana ek olarak +1 direnç kazandırır.

Deathko pvp servarında size uygun olan karakter sınıfını seçerek arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Unutmayın buranın klan savaşları büyük rekabet içerisinde geçiyor. En sağlam klanı kurun ve Knight Online Dünyasında efsane olma yolunda ilerleyerek herkese adınızı duyurun!

Deathko Knight Online