DeepPlay : Uygun fiyatlı Bluetooth kulaklık

TAKİP ET

İster oturuyorken, ister hareket halindeyken. Pek çoğumuz kulaklık tercih ediyoruz ve artık 'kablo' faktörüyle karşılaşmadan, daha özgür kullanım deneyimlerini istiyoruz. Tabii kablosuz kulaklık çeşitleri ve kullanım oranı da her geçen gün biraz daha artıyor.

DeepPlay kulaklığının kutusunu açtığımızda, kulaklıklar ile taşıma ve şarj kutusu birlikte çıkıyor. Kutunun içerisinde yer alan lightning kablo aracılığıyla ürünü şarj edebiliyoruz.

DeepPlay’in üzerinde yer verilen dokunmatik tuşların kullanımı oldukça rahat. Böylece kulaklığa bakmadan da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Şarkılar arasında geçiş yapabilir, gelen aramaları cevaplayabilir ya da “HEY SİRİ” komutu ile Siri sanal asistana kolayca bağlanabilirsiniz.

Peki ya ses ve mikrofon kalitesi nasıl?

Ürünün kulaklarda rahat bir tutuş hissi var. Başta da dediğimiz gibi, ister sabit halde kullanın, ister yürüyüş yaparken, isterseniz de spor yaparken. Rahat tutuş hissinin yanına “sağlam tutuş hissi”ni de ekleyebiliriz. Ses kalitesine baktığımızda, hem tizlerin hem de bass’ların iyi, temiz bir şekilde verildiğini söyleyebiliriz. DeepPlay fiyatına göre performansı çok övülesi bir ürün. Artık Edirne’den Ağrı’ya insanların o teknolojiye bu fiyatla ulaşabileceğini belirtmekten mutluluk duyarız. Bu anlamda DeepPlay’in önemli bir iş yaptığını da düşünüyoruz.

Kulaklığımızın üzerinde yer alan mikrofon yardımıyla telefon görüşmelerini de cevaplama şansımız var. Pek çok Bluetooth kulaklıkta olan zaman zaman ses senkron sorunları, ses dijitalleşmesi ya da ara ara yaşanan kopuklukları DeepPlay’de yaşamadık.

Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisiyle akıllı telefon ya da tabletlerinize bağlayabileceğiniz kulaklık, bir şeyler dinlerken ya da izlerken sizi memnun edecektir. Öte yandan, tek şarj ile yaklaşık 5 saatlik dinleme keyfi sunuyor olması da güzel bir detay.

Son sözlere gelirken, DeepPlay’i ülkemizde kendi sitesi olan https://www.deepplaytr.com/ adresinden satın alabilirsiniz.

DeepPlay kulak