Futbol ve NFT'nin nabzının tutulduğu webinar

TAKİP ET

Galatasaray NFT koleksiyonuyla bir ilke imza atan Capital Block CEO'su Tim Mangnall ile Bundesliga, La Liga yöneticileri NFT webinarında bir araya geliyor.

Webinarda NFT'ler ve fan token’lar arasındaki farkları ana hatları haricinde, blockchain teknolojisinin nasıl çalıştığını, saygın ve sürdürülebilir bir NFT sağlayıcısının nasıl seçileceğini de açıklanarak temel bilgiler pekiştirilecek.
NFT'ler spor sektöründe gittikçe daha fazla kullanılıyor ve nakit sıkıntısı çeken hak sahipleri için yeni, tekrar eden ve düzenli gelir akışları sağlama sözü veriyor. Ancak sektördeki çok sayıda operatör ve kafa karıştırıcı teknoloji ve jargon, bilgisiz yeni gelenler için de birçok tuzak olduğu anlamına geliyor.
24 Kasım Çarşamba günü Türkiye saatiyle 18:00 – 19:00 arasına gerçekleştirilecek “NFT’leri ve Spor organizayonları için sunduğu değeri anlamak” webinarı, spor organizasyonlarının NFT arzlarını maksimum getiri sağlamak için nasıl yapılandırabileceklerini ve aynı zamanda çekirdek hayran kitlelerini yabancılaştırmamayı sağlamanın yollarını uzmanlar tartışacak.
SportBusiness’ın düzenlediği web seminerine Capital Block ve Capital Sport Media’nın CEO’su Tim Mangnall haricinde Almanya futbol ligi Bundesliga International’ın CEO'su Robert Klein, İspanya futbol ligi LaLiga’nın Ticari Başkanı Diego Sanchez Trillo ve Sweet CEO’su Tom Mizzone de webinar katılımcıları arasında bulunuyor.
24 Kasım Çarşamba günü Türkiye saatiyle 18:00 – 19:00 arasına Microsoft Teams üzerinden online gerçekleştirilecek web seminerine ücretsiz olarak katılmak için aşağıdaki bağlantıdaki kayıt sayfasındaki formun doldurulması yeterli:

https://teams.microsoft.com/registration/0eoz56KbvUerAZChlEZf_w,ujaUEwjTmUugMu9SjHG3ww,YEnaCW2vCUSEybUthJzoiA,s9U29__w6UOqstRx3WI1wQ,Ka-iFSKAmU-2z5FvAkvf8w,Of1cldB4NkmYhuZ5UKiseA?mode=read&tenantId=e733ead1-9ba2-47bd-ab01-90a194465fff

NFTler ve fan tokenlar arasındaki fark