Gazeteniz Olsun.com yeni yaşına, yeni tema ile girdi

TAKİP ET

15 Nisan 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan Gazeteniz Olsun.com 7 yaşında...

15 Nisan 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan Gazeteniz Olsun.com 7 yaşında... Yerinde sayan değil, teklonojik güncellemeleri yakından takip ederek okurlarına en işi şekilde hizmet vermenin gayreti için olan Gazetenizolsun.com yeni yaşına, TE Bilişim'in son sürüm haber yazılımı "RETİNA" temasını entegre ederek girdi. 

Samsun'da internet haberciliğinin ilklerinden olan meslekte 18. yılı dolduran Gazeteci Yalçın Karataş'ın yönetiminde Gazetenizolsun.com geçen zaman içinde tarafsız, ilkeli ve objektif yayıncılığından ödün vermeden yayın hayatına devam ediyor.

Bu anlamda kendini geliştirmek adına, yerinde sayan değil, teknolojik güncellemeleri takip ederek takipçilerimizin haber, yorum, fotoğraf ve videolara daha hızlı ulaşması adına Türkiye'nin en köklü firması olan edindiği tecrübe doğrultusunda giderek büyüyen ve gelişen yazılım firması TE Bilişim'in haber yazılımı ürünü olan RETİNA temasını gazetenizolsun.com a entergre ettik. 

"Habersiz kalmayın sizinde bir gazeteniz olsun" sloganıyla 15 Nisan 2011 tarihinde yola çıkan ve bu süreç içinde gücünü, etkinliğini, içeriğini, erişim ağını hak ettiği yerde tutan gazetenizolsun.com okurlarımızın desteği ile seçimden seçime ortaya çıkıp yıllar içinde kaybolup giden değil, her gün kendini yenileyen ve güncelleyen, doğru, dürüst, hızlı habercilik anlayışıyla 7 yıldır ismine bir leke gelmeden, gazeteciliğin itibarını yere düşürmeden saygınlığını korumasını bilerek yoluna emin adımlarla devam ediyor. 

Bu duygu düşüncelerle, bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü değerli okur ve takipçilerimize teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyoruz.