Gmail ve Youtube erişim problemi yaşanıyor!

TAKİP ET

Bazı Google hizmetlerine erişim sağlanamıyor! Kullanıcılar Gmail ve Youtube çöktü mü? diye sosyal medya da arama yapıyor.

Küresel çapta milyonlarca insan tarafından kullanılan video paylaşım platformu Youtube ve Gmail'e erişim sağlanamıyor. Sorunun Google erişiminden kaynaklandığı düşünülüyor.

Youtube ve diğer Google hizmetleri dünya genelinde çöktü. Sebebi ve ne zaman düzeleceği hakkında googleden açıklama geldi. 

Youtube tarafındaki sorun sosyal medyada da kısa süre içinde TT listesine girdi. Youtube kullanıcıları 'Bir şeyler ters gitti' uyarısıyla karşılıyor. Canlı arıza haritası üzerinde yer alan bilgiye göre, dünya genelinde YouTube'a erişim sorunu yaşanıyor. Saat 14.27'de başlayan erişim sorunu, Avrupa ülkelerinde yoğun olarak görülüyor.Türkiye'de ise erişim sorununun yoğunlukla İstanbul'da olduğu bildirildi.

GOOGLE AÇIKLAMA YAPTI!
Google Türkiye Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Google sunucularında yaşanan sorunların farkında olduklarını belirterek, "Google, bu kritik sorunları gidermek için çalışıyor." açıklamasında bulundu.

Gmail ve Youtube erişim problemi yaşanıyor