Google Alışveriş alışveriş alışkanlığınızı değiştirecek

TAKİP ET

Google yeni özelliği sayesinde kıyaslama sitelerinin sonunu getirecek gibi görünüyor. Google'da arama yaptığınızda, eklenen alışveriş sekmesi ile alacağınız ürünü kıyaslama imkanı sunuyor. Bu özellikte yer alan farklı varyasyonlar sayesinde aramanızı filtreleyebilir ve daha net sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Google yeni özelliği sayesinde kıyaslama sitelerinin sonunu getirecek gibi görünüyor. Google’da arama yaptığınızda, eklenen alışveriş sekmesi ile alacağınız ürünü kıyaslama imkanı sunuyor. Bu özellikte yer alan farklı varyasyonlar sayesinde aramanızı filtreleyebilir ve daha net sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de bu işi yapan kıyaslama siteleri zaten vardı fakat bu sitelere girmek yerine direk arama kısmında kıyaslama sonuçlarının karşımıza çıkması kıyaslama sitelerini zor duruma sokacak.Bu yeni güncelleme kimilerini sevindirirken kimilerini üzecek.
Google Alışveriş sekmesi ile kullanıcılarına kolaylık sunmaya devam ediyor. Yapılacak şey basit. Google Alışveriş sekmesine geliyorsunuz, anahtar kelimeyi arıyorsunuz, bütçe aralığınızı seçiyorsunuz ve tüm vitrindeki ürünler sizin! 

Google Alışveriş ve Özellikleri
Google Alışveriş, kullanıcının bir ürün listelemeyi tıkladıktan sonra cihazından, tarayıcısından, konumundan, çerezlerinden, reklam hedefleme seçeneklerinizden veya diğer faktörlerden bağımsız olarak, düzgün çalışan ve Google’a gönderdiğiniz ürün listelemeyle esasen aynı olan bir ürün teklifini gösteren açılış sayfasına ulaşmasını zorunlu kılar.
Kullanıcılar açılış sayfanıza ulaştıktan sonra, kullandıkları tarayıcının geri düğmesini bir kez tıklayarak ürün listelemenizi tıklamış oldukları önceki sayfaya geri dönebilirler.
Google Alışveriş giderek artan bir biçimde, ürün listelemeleriniz için veri feed’inizde gönderdiğinizverileri otomatik olarak güncellemek üzere açılış sayfanızda bulunan bilgileri kullanmaktadır. Bu, özellikle fiyat ve stok durumu gibi hızlı değişen özellikler için oldukça önemlidir. 

google